Skip to content

Leiden of lijden?

Leiden of lijden?

Zo heet het essay dat ik onlangs het levenslicht liet zien. Ik heb er een handzaam boekje van laten maken (60 pagina’s A5) en dat doe ik jou, lezer van mijn blog, graag cadeau. Wat je daarvoor moet doen is een mailtje sturen met je naam en adres naar pdeleeuwerk@tienorganisatieadvies.nl. Ik stel slechts twee voorwaarden: je maakt de verzendkosten ad € 5,- aan ons over (factuurtje wordt bijgevoegd), en als je het gelezen hebt, mail je mij een korte reactie.

Je vraag is natuurlijk: waar gaat dat essay dan over? Het gaat over leiderschap in middelgrote organisaties. ik stel mijzelf de vraag hoe het kan dat er zoveel wordt nagedacht over leiderschap en er toch zo veel misgaat. Daarbij heb ik mij beperkt tot mijn professionele habitat: leiderschap in middelgrote organisaties. Op basis van 35 jaar ervaring ‘in het vak’ heb ik mij de voorbeelden van geslaagd leiderschap voor ogen genomen en gezocht naar rode draden. En, in alle bescheidenheid, ik meen er een paar te hebben gevonden en probeer uit te leggen waarop ik mijn beelden baseer. Naast dit hoofdthema besteed ik aandacht aan twee andere vraagstukken: wat is leiderschap eigenlijk en hoe kan leiderschap worden versterkt?

Meer zeg ik niet. Ben je nieuwsgierig geworden, voel je vrij om een exemplaar te vragen. Mijn plezier schuilt vooral in het delen en toetsen van mijn beelden. Niet van zomaar een onderwerp, maar van een onderwerp waarmee ik al mijn hele werkzame leven dagelijks bezig ben. En daarnaast is het natuurlijk gewoon leuk om een cadeautje te kunnen geven aan mensen die de moeite nemen om mijn stukjes te lezen.

Gesprekspartner voor ondernemers en bestuurders
06 204 93 545

Delen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email