Skip to content

Peter Seinen

Peter Seinen

Na mijn studie Bestuurskunde en een controllersopleiding ben ik inmiddels ruim 23 jaar werkzaam als projectleider, adviseur en interim-manager. Dit afgewisseld met functies bij de gemeente Arnhem en Wageningen University & Research. De afgelopen tien jaar heb ik vanuit Tien organisatieadvies opdrachten uitgevoerd voor diverse publieke organisaties, zoals lagere overheden (gemeenten, provincies en waterschappen), gemeenschappelijke regelingen, onderwijs- en onderzoekinstellingen, afval-inzamelbedrijven en recent een GGZ-instelling.

In de door mij uitgevoerde opdrachten ligt het accent op de bedrijfsvoeringsvraagstukken. Veel ervaring heb ik met financiële opdrachten. Daarnaast ben ik ook breder actief op terreinen als strategie, organisatieontwikkeling, HRM, informatievoorziening en inkoop.

Opdrachtgevers geven mij terug dat ik toegankelijk, maar ook duidelijk ben. Ik kan goed verbinding maken en mensen mee krijgen. Daarnaast ben ik actie- en resultaatgericht en praktisch. Praktisch in adviesopdrachten omdat opdrachtgevers concreet met mijn adviezen aan de slag kunnen. Praktisch in interim- en projectleidersfuncties omdat ik concrete resultaten boek.

Actief op het snijvlak van strategie en financiën
06 207 93 739

Mijn projecten

Second opinion financiering van het doelgroepen-bad als onderdeel van het nieuw te bouwen zwembad.
Gemeente Rheden – Second opinion financiering
Het organiseren en uitvoeren van maatregelen om de informatieveiligheid en privacybescherming te vergroten en te borgen in de organisatie.
Gemeente Zutphen – Informatieveiligheid en privacybescherming
Bibliotheek voor de gemeenten Renkum en Rheden. Uitwerken van een gemeentelijke bezuinigingstaakstelling in concrete bezuinigingsmaatregelen.
Bibliotheek Veluwezoom – Bezuinigingsmaatregelen
Aansturing ondersteunende taken en team Publiekszaken. Accenten op gezond maken financiën en doorvoeren verbeteringen op alle disciplines.
Gemeente Zutphen – Manager Bedrijfsvoering en Publiekszaken
(Nederlands elftal vrouwen onder de 23 jaar). Verantwoordelijk voor de organisatie rond het elftal tijdens interlandperiodes.
KNVB – Teammanager Jong OranjeLeeuwinnen
O.a. bezuinigingsonderzoek, risicomanagement, strategie, inkoop en huisvesting.
Adviseur bedrijfsvoering

Mijn berichten

Geen berichten gevonden