Skip to content

Peter Seinen

Peter Seinen

Na mijn studie Bestuurskunde en een controllersopleiding ben ik inmiddels ruim 23 jaar werkzaam als projectleider, adviseur en interim-manager. Dit afgewisseld met functies bij de gemeente Arnhem en Wageningen University & Research. De afgelopen tien jaar heb ik vanuit Tien organisatieadvies opdrachten uitgevoerd voor diverse publieke organisaties, zoals lagere overheden (gemeenten, provincies en waterschappen), gemeenschappelijke regelingen, onderwijs- en onderzoekinstellingen, afval-inzamelbedrijven en recent een GGZ-instelling.

In de door mij uitgevoerde opdrachten ligt het accent op de bedrijfsvoeringsvraagstukken. Veel ervaring heb ik met financiële opdrachten. Daarnaast ben ik ook breder actief op terreinen als strategie, organisatieontwikkeling, HRM, informatievoorziening en inkoop.

Opdrachtgevers geven mij terug dat ik toegankelijk, maar ook duidelijk ben. Ik kan goed verbinding maken en mensen mee krijgen. Daarnaast ben ik actie- en resultaatgericht en praktisch. Praktisch in adviesopdrachten omdat opdrachtgevers concreet met mijn adviezen aan de slag kunnen. Praktisch in interim- en projectleidersfuncties omdat ik concrete resultaten boek.

Actief op het snijvlak van strategie en financiën
06 207 93 739

Mijn projecten

O.a. bezuinigingsonderzoek, risicomanagement en strategie
Adviseur bedrijfsvoering
Bij Wageningen University & Research en gemeenten
Interim-controller en teamleider Control en Financiën
Bij Veiligheidsregio's en gemeenten
Interim-manager bedrijfsvoering
Presentation, female manager holding laptop
Financiële en HRM-systemen
Projectleider bedrijfsvoering, Financiën en ICT

Mijn berichten

Geen berichten gevonden